Harmoni Expo 28-29 okt Solna

Vi finns på Harmoni Expo mässan. Välkommen!

Familjekonstellationer 11 sept, 16 okt, 27 nov

Osynliga band i vårt familjesystem kan hindra oss mycket mer än vi tror. Forskning visar att vi "ärver" uppfattningar och beteende från våra släktingar. Vi känner av/känner in vad våra föräldrar och generationerna innan dem varit med om, vad de inte haft möjlighet att bearbeta och vad de dragit för slutsatser i livet. Det innebär att vi påverkas av händelser som våra tidigare generationer varit med om. Familjekonstellationer är ett bra sätt att frigöra sig från detta.
Tre måndagskvällar kl 18:30 till ca 21.
Vill du veta mer om Familjekonstellationer, titta gärna på filmerna från Youtube. Det är del 1 och del 2.
https://www.youtube.com/watch?v=b0Hp35S2D1Y&t=30s
https://www.youtube.com/watch?v=tQZ8_J6u1P8

Ny lokal

1 juni flyttar vi in på Karolinen. Vi har varit 5 år på Klara kontorshotell. Nu är vi alltså mogna för nya lokaler inne på Karolinens kontorshotell. Välkommen till Våxnäsgatan 10 i stadsdelen Klara.

Familjekonstellationskvällar återkommer i höst

Lika förundrande, transformerande och härligt som det är att vara med i Familjekonstellationer, lika svårt är det att beskriva vad Familjekonstellationer är. Jobbiga händelser som personerna i våra tidigare generationer varit med om, finns kvar i energiform i famijesystemet. På så sätt påverkas vi av vad generationerna innan oss varit med om. Vare sig vi vill det eller inte. Det ligger och styr oss på en omedveten nivå. Man kan beskriva det som att våra sätt att hantera livet går i arv. Vi upprepar beteenden, trots att vi försöker förändra.

12 års verksamhet

ViljaM - mottagningen startade 2005. Det är och har varit många fina möten med både klienter och kursdeltagare. Jag ser fram mot kommande möten. Framtiden på mottagningen är ljus och glädjefylld. Företaget ombildades från enskild firma till Aktiebolag i november 2015. Företaget heter I am the Path AB. Mottagnigen heter som förut ViljaM - för energi, harmoni och glädje.

ART Meditation som CD

Som det ser ut just nu, blir det inga fler ART-meditationer. Vill du lyssna på de som vi haft, finns de flesta inspelade på CD:skiva. De uppskattade ART-meditationerna syftar till att stärka det positiva inom oss. Teman som finns inspelade på CD: Avslappning, Jag tycker om mig, Glädje, Jag är bra Jag duger, Göra min röst hörd, Kärlek, Ha det bra, Njuta av livet, Välja det jag älskar. Det är en meditation på varje skiva. Pris 180 kr/skriva inklusive porto.

Subscribe to Front page feed