Kvantpsykologi - transformationskvällar i kvantfältet

Kvantpsykologi - när vi transformerar i kvantfältet. Bland annat gör vi Familjekonstellationer - som är kvantpsykologi i praktiken. Osynliga band i vårt familjesystem kan hindra oss mycket mer än vi tror. Forskning visar att vi "ärver" uppfattningar och beteende från våra släktingar. Vi känner av/känner in vad våra föräldrar och generationerna innan dem varit med om, vad de inte haft möjlighet att bearbeta och vad de dragit för slutsatser i livet. Det innebär att vi påverkas av händelser som våra tidigare generationer varit med om. Familjekonstellationer är ett bra sätt att frigöra sig från detta.
Fyra måndagskvällar: 22 januari, 19 februari, 26 mars, 23 april kl 18:30 till ca 21.
Vill du veta mer om Familjekonstellationer, titta gärna på filmerna från Youtube. Det är del 1 och del 2.
https://www.youtube.com/watch?v=b0Hp35S2D1Y&t=30s
https://www.youtube.com/watch?v=tQZ8_J6u1P8
Varmt välkommen att vara med! Du anmäler dig via mail marija@viljam.se eller telefon 070-604 05 82

Ny lokal

1 juni 2017 flyttade vi in på Karolinen. Vi har varit 5 år på Klara kontorshotell. Nu är vi alltså mogna för nya lokaler inne på Karolinens kontorshotell. Välkommen till Våxnäsgatan 10 i stadsdelen Klara. Du hittar oss inne på Karolinen genom att ta Hiss B2 till plan 4.

13 års verksamhet

ViljaM mottagningen startade 2005. Företaget ombildades från enskild firma till Aktiebolag i november 2015. Företaget heter I am the Path AB. Mottagnigen heter som förut ViljaM - för energi, harmoni och glädje.

ART Meditation som CD

Som det ser ut just nu, blir det inga fler ART-meditationer. Vill du lyssna på de som vi haft, finns de flesta inspelade på CD:skiva. De uppskattade ART-meditationerna syftar till att stärka det positiva inom oss. Teman som finns inspelade på CD: Avslappning, Jag tycker om mig, Glädje, Jag är bra Jag duger, Göra min röst hörd, Kärlek, Ha det bra, Njuta av livet, Välja det jag älskar. Det är en meditation på varje skiva. Pris 180 kr/skriva inklusive porto.

Subscribe to Front page feed