Om mig

Marija

Min passion i livet är hälsa och personlig utveckling. Att skala bort det som begränsar för att få möjlighet att till större del leva i harmoni och glädje. Jag har märkt stora positiva förändringar i mitt eget liv och nu hjälper jag också andra att uppnå detta i sina liv.
 
Min väg har gått från det mer traditionella hälsoområdet kost och motion, över till fyra års beteendevetenskapliga studier på universitetsnivå. Detta har jag kompletterat med en grundläggande psykoterapiutbildning. Bland mina tidigare arbetsgivare finns Vägverket, Landstinget och Universitetet. Eftersom min kreativitet, spontanitet och nyfikenhet har växt och fortsätter att växa för varje dag var det naturliga steget år 2005 att starta egen verksamhet och hjälpa andra att växa, utvecklas och må bra. 
 
Mitt stora intresse är hur våra tankar och känslor påverkar oss. Det nya forskningsområdet epi-genetik visar också att alla tankar och känslor som vi upplever, inte är våra, utan kan vara något vi ärvt från våra förfäder. Sambandet mellan kropp och själ är också spännande inklusive vår kropps fantastiska självläkningsförmåga.
 
Jag har studerat många olika metoder för att hitta vad det är som får oss att må bra. Intressant är att få besvärande känslor att försvinna tillsammans med de tankar som brukar höra till. Det finns god möjligt för bland annat sorg, ilska, uppgivenhet, depression, irritation, fobier, ångest, social fobi, stress samt PTSD att mildras avsevärt och i vissa fall försvinna helt.
De metoder jag funnit mest intressanta är: 
- EFT, Emotional Freedom Techniques (Gary Craig)
- Schematerapi (Dr Jeffery Young)
- Instant Transformation, Triangulering (Mikael Säflund)
- Being Quantum och Quantum Energy Transformation (Joshua Bloom)
- Access Consciousness (Dain Heer, Gary Douglas)
- Familjekonstellationer och Systemiska konstellationer (Bert Hellinger)  
- Environmental Harmony (Pauline Turner)
- Resan/The Journey (Brandon Bays).
 
I de djupgående behandlingarna använder jag mig av den samlade kunskap jag tillägnat mig.  
 
"Allting är möjligt" har blivit naturliga ledord i mitt liv.
 
På vilket sätt vill du må bättre?
Välkommen att höra av dig!