Referenser

Många klienter vill ha hjälp med stress, oro och ångest. Några är utbrända och vill hitta tillbaka till livet igen. En del har fått besked om livshotande sjukdom och behöver bearbeta tankar och känslor som är sammanknippade med det. Några vill ha hjälp med att få igång kroppens självläkande förmåga för att komma tillrätta med något fysiskt problem. Vissa personer vill bearbeta sin trassliga uppväxt i form av sexuellt utnyttjande, missbrukande föräldrar, någon närståendes död, fysisk och psykisk misshandel. En del vill bearbeta traumatiska hädelser som de upplevt i vuxen ålder. Andra vill ha hjälp med att hitta och bearbeta det som hindrar dem från att leva ett liv som innehåller det där extra.
Jag har verkligen på nära håll sett vilken potential som finns inom oss alla. För att ge dig en bild av andras upplevelser av behandlingarna har jag sammanställt vad några klienter berättat:

Du är så klok och det känns så tryggt med dig. Man kan ta upp vad som helst” säger en klient som bearbetat minnen av sexuellt utnyttjande i barndomen, samt fått behandling för tvångstankar.
 
Jag känner mig klarsynt, lugn och tjugo kilo lättare”, säger en kvinna leende efter att ha bearbetat minnen där hon blivit utsatt för misshandel. ”Dessutom har jag fått fantastiska insikter.” Klienten har också blivit av med sina smärtor i magen, vilket var det problem klienten sökte för.
 
Jag har fått en 95% förbättring” säger en klient som behandlats tre gånger för oro och depression. ”Jag känner mig så lugn och harmonisk, sover väldigt gott och vaknar utsövd.
 
Jag är mycket gladare nu, jag tycker saker är roligt. Har aldrig tyckt något varit roligt förr. Jag har heller aldrig varit social, eller tyckt om människor förut. Jag har blivit mer social nu och jag tycker om det,” säger en kvinna efter sju behandlingar.
 
En klient som tidigare gått många år i traditionell samtalsterapi märker stor skillnad efter endast fyra behandlingar hos mig: ”Håglösheten har försvunnit. Jag är inte så fyrkantig längre, inte så rigid. Känner mig inte lika aggressiv mot hela världen. Livet är helt enkelt inte lika dramatiskt längre. Jag är inte oroad för framtiden, så som jag var förut. Jag är inte heller rädd för att göra olika saker längre.”
 
Jag känner mig inte arg längre och klarar av mina barn bättre. Jag känner mig piggare överlag, har mer energi och behöver mindre mängd sömn”, säger en klient efter tre behandlingar.
 
En klient som sökte för gallbesvär upplevde stor förbättring efter en behandling: ”Nu kan jag äta grönsaker igen, vilket jag inte kunnat på mycket länge pga gallbesvär.”
 
Jag har fått ett självförtroende som bär”, säger en klient efter tre behandlingar.
 
Nu har jag fått tillbaka aptiten. Maten smakar faktiskt gott”, säger en klient som sökte för ätstörningar.
 
De som deltagit på mina kurser säger följande:
 
Du har en fin kontakt med dig själv, fina energier och toppar det med öppenhet och intelligens, väldigt bra kombination.”
 
Det här inger verkligen hopp - nu är ju allting möjligt.”
 
Mycket kunnig och skicklig, stor visdom som förmedlas på ett enkelt sätt.”
 
Med båda fötterna på jorden och fin kontakt uppåt.”
 
Jobbat mycket med sig själv och det märks att hon kommit mycket långt i utvecklingen.”
 
Vad vill du ha hjälp med?