Tips

Artikel om energipsykologi
Intervju om hur jag ser på och arbetar med energipsykologi
www.nwt.se/ekonomi/article627214.ece
 

Artikel: Bli frisk från allergi
I tidningen Allergia finns en artikel, författad av mig, om hur man kan bli frisk från allergi genom att identifiera och bearbeta känslor. Läs artikeln genom att klicka på länken nedan. Det är en ganska stor fil, så ge den en stund att ladda ned innan du bläddrar till sidan 16, där artikeln finns.
www.allergia.se/images/stories/allergia%207-11.pdf

 

Meditationer, Clearings och Aktiveringar

Några av de Meditationer jag hållit finns insplade och tillgängliga på CD och som MP3-fil. Det gör även endel av de Energiclearings och Aktiveringar som ingår i kurser jag håller. På så sätt finns det möjlighet att ta del av dessa utan att gå på Meditationen live eller gå på kurser, Du hittar dem på min webshop www.energyshop.se

 

Kurser
När tillfälle ges, håller jag kurser. Det finns möjlighet att beställa egen kurs om man är ett gäng som är intresserade av personlig utveckling.
Fler Möjligheter redan Nu handlar om hur man gör för att skapa de möjligheter man vill ha. (3 x 1,5 timmar)
Ett nytt Skönare sätt att Leva gör dig uppmärksam på ett enkelt sätt att komma i kontakt med din inre harmoni, kraft och stryka. Det handlar om var i kroppen du har din uppmärksamhet. (3 x 1,5 timmar)
Kroppslig Frekvens & Personlig Frekvens tar upp vår personliga mognad. Vi människor fungerar på olika sätt beroende på vilken personlig mognad vi har. (3 x 1,5 timmar)
Känslans Magi handlar om hur våra lagrade tankar och känslor påverkar oss. Den effektiva metoden EFT Emotional Freedom Techniques lärs ut. Det är en teknik för att bearbeta tankar och känslor, så de mister sin laddning. (heldag eller två-tre kortare tillfällen)

 

Bok: Känslans Magi

Känslans Magi handlar om hur våra obearbetade känslor formar oss. Den tar upp att känslor läggs på lager inombords. Dessa känslor blir upphov till våra attityder och värderingar. 
Boken finns att beställa genom energyshop.se

 

Föreläsning
Jag håller också föreläsningar, bland annat "Känslans magi" från 30 minuter. Den handlar om tankar och känslor som energier, vilka lagras inombords. En annan föreläsning är "Att läka tillsammans med kroppen". Kroppsliga besvär har ofta både en yttre och en inre orsak. En yttre i form av en händelse där man till exempel gjort sig illa, samt en inre orsak i form av obearbetade tankar och känslor som kan ställa till fysiska besvär.
 

Mindfulness
Jag guidar Mindfulnessmeditation, passande till friskvårdsdag eller liknande, 30 minuter.
 

EFT
Det finns en mycket informativ och inspirerande sida om EFT på engelska. Här finns både forskning och klientberättelser.
www.EFTuniverse.com
 

Meditation
Det är många som upplevt meditationens positiva inverkan. Denna finns nu också veteskapligt dokumenterad. Dock har det förut behövts många års övning för att få bra effekt. Men med hjälp av ny teknik kan du smidigt försätta dig i djup meditation redan efter några gångers mediterande. Är du nyfiken på detta mycket enkla och effektiva sätt att meditera, pröva meditations-CD:n från Centerpoint. Jag har mediterat med deras meditiationsskivor i flera år och rekommenderar dem varmt.
www.centerpointe.com
 

Bidrag
Vissa fonder kan ibland vara med och betala delar av behandlingen hos mig bl.a.:
- CTRF, Cancer- och trafikskadades riksförbund, ger bidrag till psykoterapi
www.ctrf.se
- Cancer och allergifonden ger bidrag för alternativmedicinsk behandling
www.cancerochallergifonden.se
 

Design av hemsidan
Sara Persson, {flou} Illustration & Design
www.flou.se
 

Hemsidesbyggare
Micke Torstensson
www.miktor.se

Alexander Back
www.ryuutora.se