Erbjudande

”Med Marija får man mer av Livet”

Det fick jag höra när jag nyligen besökte Själscoacherna. Jag var inbjuden till deras härliga podd: Podden för dig som vill hitta hem till dig själv.


Det blev ett intressant och spännande samtal. Vi berörde vår intuition, hur man får energierna i kroppen att flöda fint och harmoniskt, varför vi som hör till ”samma själsfamilj”, vi ”ljusarbetare”, varför vi inte är födda i samma fysiska familj. Jag berättar också om Re-Member, en "all inclusive" healing metod som läker på själsnivå, genom tid och rum.


Välkommen att lyssna på avsnittet:

23. Re-member genom tid & rum - Själscoacherna | Lyssna här | Poddtoppen.seVarför känner jag så här?

Om generationsöverskridande känslor. 

Lördag 10 oktober håller jag, Marija. en inspirationsföreläsning på nätet om EFT tapping, också kallad EFT knackningar. Jag har blivit inbjuden av Iréne Ödmak Hall, som är mycket kunnig inom tapping, att hålla en MasterClass.


Temat är: trauma och andra oläkta känslor som vandrar i släktleden, från en generation till nästa.

 

Superspännande ämne: Kan vi bära på minnen och känslor som inte är våra egna? Som inte formats av vår uppfostran eller egna upplevelser? Och om vi kan det - hur släpper vi taget om dem när vi inte ens vet var de kommer ifrån?

 

Jag ger också ett smakprov på hur man använder EFT tapping i släktleden. 


Vi har redan över 500 personer som anmält sig.

Välkommen att anmäla dig du också:

https://www.eftscandinavia.se/eft-masterclass/


När du anmält dig, kommer det ett mail med en länk till föreläsningen. Länken finns ganska långt med i mailet.


Föreläsningen ligger uppe i 28 timmar och är gratis att lyssna på under denna tid. Passa alltså på lördagen 10 oktober.

I stort sett alla verkar vara överens om att det sista halvåret har rört upp mycket känslor, att tankarna inte går att pausa och att vi ställs inför utmanande situationer och beslut som vi kanske helst skulle vilja undvika. Många pratar om att vi är i tider nu när allt ska upp till ytan. Sådant vi tryckt undan eller inte tyckt oss ha tid eller kunskap att ta hand om. Sådant vi önskar skulle försvinna.

Vi läker på själsnivå

Re-Member Clearing

Ord från deltagare: 

"Saker faller på plats efter Re-Member Clearingen. Jag känner hur de är på väg till läkning."


"Tusen tack Marija💖 Jag började gråta i stort sett direkt, så det var nåt som släppte där🙏 Det lugnade ner sig efter en stund, och nu känns det lugnt och stilla."


"Kände en hel del under tiden, men lite svårt att definiera. Överlag kändes det bra och renande."


"Jag flöt bort med en gång, så som att jag dåsar, sover. Jag kände hur det började rensa inifrån och ut. Det kändes inte så angenämt. Jag valde att bara vara med det som hände. Bara var lugn. När det var klart blev jag jättepigg. Det var fascinerande och härligt på alla sätt och vis."


"Jag känner mig klarare i huvudet och det är lättare att andas."


"Tack för den fina stunden ikväll. Jag kände en enorm energi, och den känns fortfarande i mina händer och fötter. Du är fantastisk som delar med dig på det här viset Marija."


"Efter att ha varit på Re-Member Clearing i augusti och september, så är november i år bättre än det brukar vara."


Måndagarna:  12/10, 9/11, 30/11, 21/12

Distans kl 19-20, samt kl 21-22. Välj den tid som passar dig bäst

Vill du hellre vara med på plats, träffas vi kl 18:30. Max 7 personer på plats. 


Var med alla tillfällen för vårt jubileumspris 1.000 kr. Enstaka gånger 350 kr/gång. 


Re-Member handlar om att vi, var och en av oss, påminns om essensen av vilka vi är. Läkning på själsnivå. Att leva livet i Soulfilled Self, sitt själsfyllda jag. Vi blir medvetna om oss själva på ett djupare plan och upplever oss själva på ett nytt sätt, vem jag är.

 

Om du fått distanshealing någon gång, så kan upplevelsen av Re-Member Clearing jämföras med den. Utifrån sett kan det se ut som en vägledd meditation eller guidad upplevelse. Re-Member Clearing är dock mycket djupgående än så. I Re-Member Clearingen läker vi det som ligger i vägen för din intention. Det innebär att hinder, motstånd och begränsningar löser upp sig. Clearingen går bortom tid och rum och läker grundorsaker som finns i det här livet, andra liv, andra generationer, i själsfamiljer och även de ursprung som vi inte ännu har ord för. Den läker alla tillgängliga grundorsaker - samtidigt.

 

Clearingen är på distans. På liknande sätt som när man får distanshealing. Vi är alltså inte uppkopplade till dator under kvällen. 


För den som vill, finns de flesta gånger möjlighet att vara med på plats på min mottagning på Hammarö. 

 


Hur kan vi leva harmoniskt med detta som pågår och det som kommer?


Hur kan vi bli än mer resursfyllda och i kontakt med vår intuition?


Hur kan vi stärka oss på ett kärleksfullt sätt?

Emotional Detox,

Boosta immunsystemet &

Lev ditt liv i mer harmoni

Visste du att tapping / EFT knackningar är enormt bra på att boosta immunförsvaret?


Visste du att stresshormonet kortisol minskar med 22% vid tapping och att dina gener påverkas positivt?


Det är inte bara trauman som spelar roll för hur vi mår och hur vår kropp fungerar. Det är faktiskt så att även små irritationer, upprördhet, dysterhet får din kropp och ditt immunförsvar att fungera sämre. I dessa tiden, är ett bra fungerande immunförsvar en god investering. Därför är det så bra att knacka på situationer som dyker upp i vardagen.


Ta tappingen till nästa nivå, så du själv får uppleva alla fördelar just du har av tapping i din vardag.


Du får del av mina unika förklaringsmodeller så att du lättare förstår hur du kan använda tappingen i din vardag och, om du vill, hur du kan supporta andra i att använda tappingen.


Vi följs åt, så du har support varje vecka under 8 veckor i höst. Vi träffas i grupp på zoom, 40 min per vecka.  Träffarna spelas in och blir på så sätt del av utbildningsmaterialet. Det finns även redan inspelat material. Det innebär att du kan förbereda dig, om du vill, genom att titta på material i din egen takt. Det innebär också att du kan titta på det vi tagit upp under träffarna, i efterhand.

 

Det finns två grupper i höst, en på tisdagskvällar och en vid lunchtid på torsdagar. Du väljer den tid som passar dig bäst. Vill du vara med båda dagarna, så går det också bra.

 

Varje tisdag kl 20-20:40 med start 8 september med avslut 27 oktober

Varje torsdag kl 12-12:40 med start 10 september och avslut 29 oktober


Meddelar du mig att du vill vara med före tisdag 25 augusti, får du rabatt på priset. 

Tapping kan man lära sig på några minuter.


"A minute to learn, a lifetime to master"