Praktiskt

Du väljer hur du vill

att vi träffas

Internet eller på plats

Många av de som uppskattar våra behandlingar är långväga ifrån. Därför är det naturligt för oss att använda internet som hjälpmedel för att på ett praktiskt sätt kunna träffas. Vill du hellre träffa oss ”in real life” finns även den möjligheten. Förutom svenska, utför vi behandling på engelska.


Du finner alltid vår mottagning lätt tillgänglig. Du kan nå oss för behandling var du än befinner dig i världen, förutsatt att du har tillgång till internet.


Om du föredrar att träffa oss för behandling på plats, finns vi några minuters resa från Karlstad centrum. Till Karlstad åker du smidigt tåg, buss eller bil fram och tillbaka över dagen. Det är goda förbindelser till både Stockholm, Göteborg och Oslo.

Hitta hit

Vägbeskrivning hittar du här

Antal behandlingar
Antalet tillfällen vi träffas skräddarsys utifrån ditt behov. Hur många gånger och hur ofta vi träffas beror på: vad du vill ha hjälp med, vad du har varit med om tidigare i livet, hur du mår i nuläget samt naturligtvis dina önskemål om upplägg.


När man använder EFT tapping, får man vanligtvis bra hjälp snabbt. Även om man haft besvär länge. Tapping i kombination med de beteendevetenskapliga och psykologiska kunskaperna vi har här på mottagningen, möjliggör att lösa upp och läka grundorsaken till besväret.


Många behandlingar är därför klara på en till fem gånger. Vanligtvis träffas vi tätare ett par gånger i början, för att övergå till var tredje vecka eller en gång per månad.


Hur länge varje gång
Första tillfället vi träffas är 90-120 minuter. Därefter cirka 90 minuter per gång.

Boka tid via kontaktformuläret, via samtal eller SMS 070-604 05 82

Varmt välkommen!

Omboka / Avboka
Skulle du behöva ändra bokad tid, eller av annat skäl avboka, gör du det så snart som möjligt. Det öppnar möjlighet för någon annan att komma på den tillgängliga tiden.


Skicka meddelande via SMS 070-604 05 82 och du får bekräftas från mottagningen på din ändring.


Ombokning / avbokning kan göras fram till 24 timmar innan din bokade tid.

Betalning
Du betalar din behandling innan du kommer genom vårt bankgironummer 382-3622. Stråt AB står som betalningsmottagare.


Du kan även välja att använda Friskvårdsbidrag från din arbetsgivare, för att betala din behandling. Våra behandlingar minskar stressen och ger också bra verktyg för att du själv ska kunna reducera stress i ditt liv. Vi är anslutna till e-Passi Friskvård.


Mottagning


Internet; Messanger, Skype, Zoom

samt på plats: Otters väg 8 Hammarö
7 min från Karlstad centrumKontakt


Marija Stråt
beteendevetare, hälsovetare


Telefon 070-604 05 82


ViljaM för energi, harmoni och glädje

en del av


Stråtab AB


organisationsnummer 559039-2519

bankgiro 382-3622Öppettider

endast förbokade besök

© Copyright. All Rights Reserved.