Exempel

Här bjuder Jennie och jag in er på en uppgradering med tapping. Om du knackar med på punkterna, så kommer du också att få del av mer harmoni och glädje i ditt liv. Metoden fungerar nämligen så, att även de som ser på någon annans behandling, och själva knackar på akupunkturpunkterna, får fördelar av någon annans uppgradering.


Det som är Jennies intention för vår träff, är att leva i total tillit och skapa, så att det som finns längst inne i hennes hjärta kommer ut.

Jag använder tapping intuitivt, så orden som jag säger, kommer från att jag tonar in mig på det som jag får till mig. Det jag säger kommer till mig i stunden.


Temat för den uppgradering som blir för Jennie handlar om att ha kontakt med sitt vetande och tillåta möjligheterna som finns när vi är i flow.


Vi löser upp gamla begränsande föreställningar om att det skulle vara bra och fördelaktigt för oss att tro. Den vägledande intuitionen vid knackningen berättar att när vi tror, så kopplar vi bort vårt vetande. Tro hänger ihop med tvivel. Om vi inte hade något tvivel, skulle vi inte behöva tro. Utan tvivel skulle vi vara direkt uppkopplade till att vi vet. Ett till tema som hänger ihop med detta är att lova, att andra lovar oss något, likaväl som att vi lovar andra något. Intuitionens berättande visar att lova inte är så fördelaktigt som vi skulle kunna tro. När vi lovar något, när vi blir lovade något, så begränsas möjligheterna. Vi blir insnärjda i en enda lösning. När vi löser upp detta synsätt, kommer vi in i flow, där det finns enormt många lösningar.